Laatste nieuws

7-4-2019: Crescendo's jaarconcert.

Dit jaar neemt Harmonie Crescendo u mee naar o.a. de “The Eighties”.Het decennium bij uitstek voor de popmuziek. Crescendo speelt voor u ware klassiekers zoals Material Girl van Madonna, Faith van George Michael en natuurlijk de King of pop Michael Jackson. Uiteraard worden de nummers op geheel eigen wijze uitgevoerd met de prachtige blaasinstrumenten van de Medemblikker Harmonie. Laat u verder mee voeren naar een ander universum met Mars uit de suite The Planets of naar het betoverde bos met Fata Morgana en de Indische waterlelies.Het leerlingenorkest de Music Toppers laat ook weer van zich horen. Zoals u ziet voor iedere muzieksmaak speelt Crescendo wel iets.Dit alles voor de laatste keer onder leiding van dirigent Bart Koning. Helaas, na dit jaarconcert geeft Bart het stokje over aan een andere dirigent.U bent van harte welkom om van Crescendo te genieten, om 15.00 uur in verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Entree €5,00, Kinderen tot 12 jaar €2,50. Donateurs hebben vrij toegang.

9-3-2019: Crescendo's rommelmarkt.

Op zaterdag 9 maart 2019 van 9.30 uur tot 12.00 uur houdt Harmonie Crescendo een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik.Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen.Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop. Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt.De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo o.a. om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen. Kom dus kijken en kopen. Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 8 maart tussen 16.00 en 18.00 uur aanleveren bij het St.Pieter.Als dat een probleem is of als u nog vragen heeft dan kunt u mailen naar crescendomedemblik@gmail.com.

3-2-2019: Tanken en Schenken bij Tankstation Peut Koper.

Harmonie Crescendo Medemblik staat ingeschreven bij tankstation Peut Koper voor de actie "tanken en schenken". Per getankte liter draagt Peut 1 cent af aan onze vereniging. Gaat dus allen tanken bij tankstation Peut Koper aan de Randweg 15 in Medemblik en kies onze muziekvereniging als goed doel.

7-7-2018: Geslaagd muziekschool.

Vandaag is onze trompettist Koen Wagenaar geslaagd voor zijn B-diploma bij de muziekschool.Van Harte Gefeliciteerd!!

21-4-2018: Crescendo's Jaarconcert met thema American Dream!

Het jaarconcert van Harmonie Crescendo Medemblik is het concert waar Harmonie Crescendo alles uit de kast haalt om er een onvergetelijke avond van te maken. Dit jaar is het jaarconcert op 21 april 2018. Het thema van deze avond is AMERICAN DREAM! Tijdens het concert zal het orkest muziek spelen uit Amerika. Onder andere over de burgeroorlog, popmuziek van Stevie Wonder en de Foo Fighters, maar er zal ook muziek te horen zijn uit typische Amerikaanse films, zoals de West Side Story en Rocky. Er wordt ook een klein uitstapje gemaakt met Ali Baba in Marrakech. Ook zullen de Music Toppers deze avond voor u optreden. Dit is het leerlingenorkest van Crescendo, waarin ook al leerlingen meespelen die nog geen jaar les hebben. Dit alles onder leiding van dirigent Bart Koning. Zoals u ziet een zeer gevarieerd programma. U bent van harte welkom om van Crescendo te genieten, om 20.00 uur in verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Entree €5,00, Kinderen tot 12 jaar €2,50. Donateurs hebben vrij toegang.

7-4-2018: Crescendo's rommelmarkt 7 april 2018

Op zaterdag 7 april 2018 van 9.30 uur tot 12.00 uur houdt Harmonie Crescendo een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik.Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen.Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop. Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt.De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen. Kom dus kijken en kopen. Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 6 april tussen 16.00 en 18.00 uur aanleveren bij het St.Pieter.Als dat een probleem is of als u nog vragen heeft dan kunt u mailen naar crescendomedemblik@gmail.com.

4-11-2017: Ontvangst Cheque Peut.

Vandaag is ons een cheque uitgereikt van Peut koper tankstation aan de randweg te Medemblik met de opbrengst van 296,24 euro als deelnemer van de Tank & Schenk actie. Dank aan de firma Peut-Koper en allen die ons zijn/haar gespaarde punten heeft geschonken.De acties gaat voorlopig nog door. Per getankte liter draagt Peut 1 cent af aan onze vereniging. Gaat dus allen tanken bij tankstation Peut Koper aan de Randweg 15 in Medemblik en kies onze muziekvereniging als goed doel.